Friday, 24 February 2012

JOM NAIKKAN TRAFIK BLOG!

Jom kengkawan kita naikkan trafik blog!
 

Ok syarat2 dia sebagaimana ditulis oleh MAK DARA :-

1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog!
2. Tepekkan Banner di atas tu
3.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
4. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye

NOTA PENTING!!
Jika anda telah menyertai segmen ini anda perlulah terjah ke blog blog yang bakal mak berikan listnya nanti dengan sebanyak mungkin ye dan jangan lupa untuk tinggalkan jejak anda di blog itu.. Dan jika blog anda menerima lawatan dari yang menyertai segmen ini anda haruslah membalas lawatan mereka itu.. Dengan cara itu kita dapat membantu dalam menaikkan trafik ke blog kita ..

Read more: http://www.bicaramakdara.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html#ixzz1nHQos4ED 

Bergaya Dengan Pelbagai Variasi Kacamata Hitam Sambil Merawat Mata Rabun Anda! PINHOLE GLASS! Berminat sila hubungi : 017-8276067

23 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join.. Nantikan entry mak dara dimana mak akan senaraikan semua yg telah menyertai segmen ini dan lepas itu bolehle kita terjah ramai ramai dan naikkan traffik bersama sama =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari segmen yg sama
      salam perkenalan
      http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

      Delete
  2. Datang dr segmen yg sama:) + follow sekali.

    http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  3. salam ziarah, dari segmen yang sama dah follow

    http://kuchentabelog.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  4. hye.. sye dari segmen yg same... da follow sinieh..

    http://ielakecik.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html#comments

    ReplyDelete
  5. saya dari blog mak dara...
    tp x sempat nak join..

    nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

    kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

    http://stresssik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. tak sempat join segmen ni tp saya dtg kasi up traffik dari blog mak dara...

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Arol Mubin datang terjah blog nie! Tak sempat nak join, tapi tetap nak terjah jugak. Hehe! :D

    ReplyDelete
  8. Up traffik disini!
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiii .. wieya datang nak naikan traffik blog . dari segmen yang sama jugak .. hihi ..follow sekali ..

      Delete
  9. hye errah dtg sini up2 trafik..hehe..salam perkenalan..follow u also

    ReplyDelete
  10. upkan traffic awk...dr segmen yang sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html...follow awk sekali...

    ReplyDelete
  11. Awyn dtg sini up traffik. Dri segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  12. mlAwat dari segmEn yAng sama...dA follow cni :)

    ReplyDelete
  13. Datang up kan traffic!

    Mr. E'raz Fadli :-

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan..sy dtg dr segmen mak dara

    ReplyDelete
  15. slm, baru sempat singgah hari ni..up trafik anda.

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama, salam kenal (:

    ReplyDelete
  17. jom naikkan ttraffik kk..
    salam kenal

    ReplyDelete
  18. dari segmen naik traffik.. salam kenal

    ReplyDelete
  19. jom naikkan traffik.. salam kenal

    ReplyDelete
  20. about hidden paradise,visiting lombok and see it

    ReplyDelete